ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Facebook εισάγει τη λειτουργία ‘σαν σήμερα’

00:28 - 02 Αυγ 2013 | Τεχνολογία
Το Facebook εισάγει τη λειτουργία ‘σαν σήμερα’
Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει δημοσιεύσεις και γεγονότα της συγκεκριμένης μέρας, ένα χρόνο πριν.

Το Facebook αποκτά ένα νοσταλγικό χαρακτήρα, με τη νέα λειτουργία του με το όνομα ‘On this Day’. Το κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή τεστάρει τη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, δείχνοντάς τους τη δραστηριότητα αυτών και των φίλων τους σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν. Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει κάνει την εμφάνισή της σε λογαριασμούς επιλεγμένων χρηστών.

 

Οι χρήστες δεν θα βλέπουν τα βαρετά πράγματα που έκαναν ένα χρόνο πριν, γιατί το Facebook θα τους δείχνει τις δημοσιεύσεις που είχαν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και σχόλια, αφήνοντας τις υπόλοιπες πιο ‘άγνωστες’ δημοσιεύσεις κρυμμένες στο παρελθόν.

 

Η ιδέα του να ρίχνεις μια ματιά στο τι έγινε σαν σήμερα μερικά χρόνια πριν, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο internet τον τελευταίο καιρό, και το Facebook δίνει ένα τόνο νοσταλγίας με αυτή τη νέα λειτουργία. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.