ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 29 Νοεμβρίου έρχεται στην Ευρώπη το PS4

13:45 - 21 Αυγ 2013 | Τεχνολογία
Στις 29 Νοεμβρίου έρχεται στην Ευρώπη το PS4
Η παιχνιδομηχανή επόμενης γενιάς της Sony και «αντίπαλον δέος» του Xbox One της Microsoft θα κυκλοφορήσει στη βόρεια Αμερική στις 15 Νοεμβρίου και στις 29 Νοεμβρίου σε χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, στις οποίες ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπόλοιπες χώρες είναι οι εξής: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ν.Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία,Μ.Βρετανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Παναμάς, και Περού. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για την Ευρώπη είναι 399 ευρώ, ενώ για ΗΠΑ και Καναδά 399 δολάρια. 

 

Η κυκλοφορία του Xbox One αναμένεται μέσα στον ίδιο μήνα. Σύμφωνα με τη Sony, έχουν υπάρξει άνω του ενός εκατομμυρίου προπαραγγελίες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η εταιρεία έχει ανακοινώσει μείωση της τιμής της φορητής της κονσόλας, Playstation Vita, με τη wi-fi only έκδοση της συσκευής να κοστίζει-άνευ φόρου- 199 δολάρια (50 δολάρια φθηνότερα), ενώ έχει υποσχεθεί επίσης φθηνότερες κάρτες μνήμης.

 

Επί της παρούσης υπάρχουν άνω των 180 τίτλων υπό ανάπτυξη για το Playstation 4, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται «τρανταχτά» ονόματα όπως το Destiny της Bungie, δημιουργού του Halo, το Diablo III της Blizzard (World of Warcraft), το Mad Max της Warner Bros. Interactive Entertainment, το Witcher 3 της CD Projekt, το Dragon Age της Electronic Arts κ.α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.