ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Google Developers Group: Developers Festival στη Θεσσαλονίκη

18:06 - 31 Οκτ 2013 | Τεχνολογία
Google Developers Group: Developers Festival στη Θεσσαλονίκη
Η κοινότητα των προγραμματιστών της Google ή αλλιώς το Google Developers Group που έγινε πραγματικότητα μόλις το Σεπτέμβριο, στη διάρκεια της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, προχωρά τώρα στο επόμενο βήμα, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή γιορτή: το Developers Festival (DEVFEST).

Στο DEVFEST που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η κοινότητα των προγραμματιστών φέρνει στην πόλη προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και σημαντικούς ομιλητές από το χώρο.

 

Με "κορυφαίο" γεγονός την παρουσίαση των... έξυπνων γυαλιών της Google (Google Glass), μια από τις πιο καινοτόμες και νέες δημιουργίες της εταιρείας, το φεστιβάλ επιδιώκει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας στο ευρύ κοινό και σε εξειδικευμένα άτομα, οργανισμών, εταιρειών αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας και να τους "συστήσει" νέα προϊόντα.

tech google ar glasses 4

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προσκληθεί να μιλήσουν στελέχη της κοινότητας της Google, όπως ο Cuneyt Unar, επικεφαλής Mobile Partnership από τα γραφεία της Google στο Δουβλίνο και ο Martin Pelant, Google Glass explorer και προγραμματιστής Android.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Tech Talks, δηλαδή ομιλίες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις της τεχνολογίας και εργαστήρια, τα λεγόμενα Workshops, που αφορούν στη δημιουργία προϊόντων πάνω στις συγκεκριμένες τεχνολογίες.

 

Η συμμετοχή είναι εφικτή κατόπιν εγγραφής. Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Google Developers Group Thessaloniki και της ΔΕΘ-Helexpo και υποστηρίζεται από σημαντικούς οργανισμούς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.