ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έξυπνοι» λαμπτήρες με διάρκεια ζωής μια δεκαετία

14:15 - 28 Μαρ 2014 | Τεχνολογία
«Έξυπνοι» λαμπτήρες με διάρκεια ζωής μια δεκαετία
Διάρκεια ζωής δέκα χρόνια και δυνατότητα σύνδεσης με «έξυπνες» συσκευές τηλεφώνου και υπολογιστές - ταμπλέτες διαθέτουν οι νέοι «έξυπνοι» λαμπτήρες της Samsung.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα το νέο της προϊόν στην έκθεση Light+ Building 2014, η οποία θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη από 30 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει με τους υπόλοιπους «έξυπνους» λαμπτήρες LED, που ελέγχονται από τον χρήστη μέσω WiFi, η νέα Samsung Smart Bulb χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth. Ως αποτέλεσμα, ο έλεγχος του λαμπτήρα γίνεται απευθείας από «έξυπνες» συσκευές τηλεφώνου και υπολογιστές - ταμπλέτες, χωρίς να είναι αναγκαία η σύνδεση σε κάποιο δίκτυο). Όπως γνωστοποιήθηκε, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει μέχρι και 64 διαφορετικούς λαμπτήρες.

 Οι νέοι «έξυπνοι» λαμπτήρες προσφέρουν την επιλογή ρύθμισης της φωτεινότητας, με κατώτατο όριο το 10%. Όσο για τη διάρκεια ζωής τους, οι κατασκευαστές υπολογίζουν, ότι μπορούν να λειτουργούν έως και 15.000 ώρες. Με λίγα λόγια, σχεδόν 10 χρόνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.