ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 6: Γιατί ξεπερνά ήδη σε παραγγελίες το 5s

12:48 - 14 Μαϊ 2014 | Τεχνολογία
iPhone 6: Γιατί ξεπερνά ήδη σε παραγγελίες το 5s
Οι προμηθευτές στην Άπω Ανατολή παραγγέλνουν μετά μανίας το iPhone 6, κάνοντας την επικείμενη κυκλοφορία του το μεγαλύτερο ντεμπούτο της iPhone μέχρι σήμερα.

Kατά 20% υψηλότερες σε σχέση με εκείνες του iPhone 5S είναι ήδη οι παραγγελίες για το iPhone 6, μόνο στην Ασία. Η αναλύτρια Katy Huberty της Μorgan Stanley, αναφέρει ότι ανέμενε άνοδο της τάξης του 12% στις πωλήσεις των iPhone, κάτι που επιβεβαιώνει το σενάριο για αύξηση των πωλήσεων της Apple. Άλλωστε, τα iPhone αποτελούν το 60% των πωλήσεων του τεχνολογικού κολοσσού και παρέχουν τα περισσότερα κέρδη για την εταιρεία.

Στη μεγαλύτερη οθόνη που θα έχει το iPhone 6, αποδίδουν από τη μεριά τους, την αυξημένη ζήτηση οι αναλυτές, προβλέποντας πως οι χρήστες, που χρησιμοποιούν iPhone 4 με οθόνη 3,5 ιντσών ή iPhone 4S, θα ανταλλάξουν τις συσκευές τους μόλις κυκλοφορήσει το iPhone 6.

Παράλληλα, η Huberty αναφέρει ότι "τα iPhone 4S εξακολουθούν να ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 5C, σύμφωνα με τους προμηθευτές, και πιθανόν να παραμείνουν τα φθηνότερα προϊόντα της και μετά την κυκλοφορία της νέας παρτίδας iPhone". 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.