ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται το Skype Translator- Βιντεοκλήσεις με ταυτόχρονη μετάφραση

23:01 - 28 Μαϊ 2014 | Τεχνολογία
Έρχεται το Skype Translator- Βιντεοκλήσεις με ταυτόχρονη μετάφραση
Η Microsoft ανακοίνωσε το Skype Translator, που θα επιτρέπει τη (σχεδόν) Real time μετάφραση οποιασδήποτε βιντεο-κλήσης πραγματοποιείται μέσω Skype.

Κατά τη διάρκεια της Code Conference, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, μίλησε για τη νέα καινοτόμο κίνηση της Microsoft για το Skype να αναγνωρίζει τις γλώσσες που θα εξελίσσεται η εκάστοτε συνομιλία και να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο, εμφανίζοντας αρχικά με τη μορφή υποτίτλων στο κάτω μέρος της οθόνης (και στη συνέχεια και με φωνή) τα όσα αναφέρει ο κάθε συνομιλητής στη γλώσσα του άλλου συνομιλητή.

 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Microsoft, η διαδικασία στα πρώτα στάδια του Skype Translator δεν θα γίνεται με απόλυτα αυτόματο τρόπο, αλλά ο χρήστης της υπηρεσίας θα πρέπει να περιμένει για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι πρώτα να καταγραφούν και να αναγνωριστούν από το σύστημα τα γλωσσικά δεδομένα και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η μετάφραση.

 

Η υπηρεσία Skype Translator αναμένεται να εισέλθειv σε beta φάση στα τέλη του έτους, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποιες γλώσσες θα υποστηρίζονται στα αρχικά στάδια της.

allage280514

Τελευταία τροποποίηση στις 21:47 - 28 Μαϊ 2014

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.