ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεγονός ο πρώτος ψηφιακός χάρτης ευρυζωνικής κάλυψης στην Ελλάδα

10:32 - 03 Ιουλ 2014 | Τεχνολογία
Γεγονός ο πρώτος ψηφιακός χάρτης ευρυζωνικής κάλυψης στην Ελλάδα
Πάνω από 80.000 μετρήσεις στο καινοτόμο σύστημα αποτίμησης της ποιότητας των ευρυζωνικών συνδέσεων στην Ελλάδα από την ΕΕΤΤ.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοίνωσε ότι οι μετρήσεις για την ταχύτητα και την ποιότητα των διαδικτυακών συνδέσεων στην Ελλάδα ανέρχονται σε περισσότερες από 80.000 στο ΥΠΕΡΙΩΝ, το καινοτόμο «Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων».

Πιο αναλυτικά, η ΕΕΤΤ υπογράμμισε ότι οι μετρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από περίπου 12.300 εγγεγραμμένους χρήστες. Οι χρήστες με το πάτημα ενός κουμπιού, μετρούν και συγκρίνουν την απόδοση, την πραγματική ταχύτητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ευρυζωνικής τους σύνδεσης ανά γεωγραφική περιοχή, πακέτο σύνδεσης και ώρα της ημέρας.

Ακόμη, έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν εάν ο πάροχος περιορίζει την πρόσβαση σε επιλεγμένες υπηρεσίες, αποτρέποντας τη βέλτιστη αξιοποίηση της ταχύτητας της σύνδεσής τους.

Επιπρόσθετα, το καινοτόμο σύστημα ΥΠΕΡΙΩΝ προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να τηρούν ιστορικό, γραφική αναπαράσταση στο χάρτη και στατιστικά στοιχεία των μετρήσεων.

Μοιραστείτε την ακτινογραφία του ADSL/VDSL σας στο ΥΠΕΡΙΩΝ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.