ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα νέα iPad αποκαλύπτει η Apple σε event στις 16 Οκτωβρίου

15:40 - 10 Οκτ 2014 | Τεχνολογία
Τα νέα iPad αποκαλύπτει η Apple σε event στις 16 Οκτωβρίου
«Διέρρευσαν» οι προσκλήσεις για τα αποκαλυπτήρια των νέων iPad της Apple, μεταξύ των οποίων και το πολυαναμενόμενο χρυσό μοντέλο.

Στις 16 Οκτωβρίου, στο αρχηγείο της Apple στο Κουπερτίνο, θα λάβει χώρα το επίσημο event με την παρουσίαση των νέων μοντέλων iPad της Apple. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρία έχει ήδη αποστείλει τις προσκλήσεις, οι οποίες φέρουν μια και μοναδική φράση- "It's been too long".

Φήμες θέλουν την νέα ταμπλέτα iPad Air, να συνοδεύεται από έναν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων (σαν εκείνον του iPhone) και από τη δυνατότητα οικονομικών συναλλαγών μέσω του Apple Pay– η οποία για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο για την αμερικανική αγορά. Πριν από λίγες μέρες, πληροφορίες έκαναν λόγο για μια χρυσή εκδοχή της πολυαναμενόμενης ταμπλέτας των 9,7 ιντσών. Αναλυτές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το iPad Air 2 να διαθέτει περισσότερες καμπύλες από προηγούμενα μοντέλα, παραπέμποντας στις πιο «απαλές» γωνίες των νέων iPhone. 

Παράλληλα με το νέο iPad Air 2, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και τη νέα γενιά υπολογιστών iMac με οθόνη υπερυψηλής ευκρίνειας Ultra HD Retina, υπερβολικά λεπτό σχεδιασμό, ταχύτερους επεξεργαστές και βελτιωμένες κεραίες Wi-Fi, με σκοπό την αναζωπύρωση των πωλήσεων των υπολογιστών της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.