ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνωστισμός gamers στη Μαδρίτη για την Εβδομάδα Video Games

19:04 - 29 Οκτ 2014 | Τεχνολογία
Συνωστισμός gamers στη Μαδρίτη για την Εβδομάδα Video Games
Είσαι gamer? Τότε η εβδομάδα, Video Games, της Μαδρίτης είναι ο παράδεισός σου, καθώς εκεί μπορείς να δοκιμάσεις, όλες τις τελευταίες εκδόσεις γνωστών βιντεοπαιχνιδιών αλλά και να δεις τι καινούργιο «παίζει» ή ετοιμάζεται να βγει στην αγορά.

Στη Μαδρίτη οι χιλιάδες  φανατικοί οπαδοί  του «Call of Duty» είχαν την ευκαιρία να «τεστάρουν» την τελευταία βερσιόν του παιχνιδιού που αναδείχτηκε  σε μια από  τις πιο δημοφιλείς της έκθεσης, καθώς ουρές ατόμων δοκίμασαν  την τύχη τους.


Πολλούς επισκέπτες ενθουσίασε και το  δημοφιλές παιχνίδι «Assassin’s Creed».  Η δράση της νέας βερσιόν, εκτυλίσσεται στο Παρίσι, την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο, κινούμενοι μέσα σε έναν πυκνό χάρτη δράσεων.  Αναμένεται στην αγορά στα μέσα Νοεμβρίου.


Πρεμιέρα όμως στη Μαδρίτη έκανε και το Evolve, το οποίο φέρει στις αποσκευές του το βραβείο καλύτερου video game από τη διάσημη έκθεση E3 του Λος Άντζελες και από το Gamescom στη Γερμανία. Το παιχνίδι επιτρέπει σε ένα παίκτη να παίξει το ρόλο του τέρατος και άλλοι τέσσερις αναλαμβάνουν να το εξοντώσουν.


Για τους φανατικούς των video games, αναμένονται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα κυκλοφορήσουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.