ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα tweets στην υπηρεσία του management - Συμφωνία της IBM με το Twitter

22:49 - 29 Οκτ 2014 | Τεχνολογία
Τα tweets στην υπηρεσία του management - Συμφωνία της IBM με το Twitter
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα το Twitter μπαίνει για τα καλά στην ζωή των εταιρειών με την IBM να ανακοινώνει τη συνεργασία της με την πλατφόρμα με στόχο , να διαφωτίσει τις επιχειρήσεις για τη στάση των καταναλωτών μέσω της ανάλυσης δεδομένων από tweets.

Σύμφωνα με το Business Insider, τα δεδομένα από το κοινωνικό δίκτυο θα χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή των τάσεων των καταναλωτών σε συγκεκριμένα εμπορικά σήματα και για να βοηθήσουν τις διοικήσεις των επιχειρήσεων να λάβουν αποφάσεις για το είδος των προϊόντων που σχεδιάζουν να εισάγουν. 

«Το Twitter προσφέρει έναν ισχυρό νέο φακό μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε τον κόσμο, τόσο ως μια πλατφόρμα για εκατοντάδες εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρηματίες όσο και ως ενός μέσου για την σύνθεση διαφορετικών τάσεων. Η συνεργασία αυτή, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα της IBM, θα βοηθήσει τους πελάτες να εμπλουτίσουν τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις με μια νέα τάξη δεδομένων» ανέφερε ο CEO της IBM, Ginni Rometty, σε συνέδριο της εταιρείας στο οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία..

«Τα δεδομένα είναι το φαινόμενο της εποχής μας» πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι με την συμφωνία γίνεται το πρώτο σημαντικό βήμα προς την απελευθέρωση της αξίας των κοινωνικών δεδομένων που μπορούν να έχουν απεριόριστη εφαρμογή.

«Η συνεργασία θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις να ενσωματώσουν δεδομένα από το Twitter στην διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσω ενός δοκιμασμένου συνόλου εργαλείων, λύσεων και υπηρεσιών της IBM» ανέφερε από την πλευρά του, σε ανακοίνωση του το Twitter.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.