ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Android 5.0: Σε ποιες συσκευές ξεκίνησε το update σε Lollipop

13:57 - 13 Νοε 2014 | Τεχνολογία
Android 5.0: Σε ποιες συσκευές ξεκίνησε το update σε Lollipop
Η Google ξεκίνησε από χθες το βράδυ τη διάθεση του Android 5.0 Lollipop σε συσκευές Nexus και Motorola. Επειδή το update θα μοιράζεται σε δόσεις θα χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι να εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές.

Η Motorola αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της ότι το update θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε Moto X (2014) και Moto G (2014), ενώ όπως φαίνεται θα υπάρξει ένα χρονικό κενό μέχρι να αναβαθμιστεί και η δημοφιλής πρώτη γενιά του Moto G. Στην αμεσότητα αυτή συνετέλεσε και η επιλογή της εταιρείας να επιλέγει stock Android για τις συσκευές της, με την προσθήκη ελάχιστων δικών της χρήσιμων λειτουργιών.

Η Google από την άλλη ξεκίνησε τη διάθεση για όλες τις προγραμματισμένες συσκευές , δηλαδή τα Nexus 5 , Nexus 4 , Nexus 7(και οι 2 γενιές) και Nexus 10. Ωστόσο, λόγω όγκου συσκευών δεν είναι διαθέσιμη για όλους ταυτόχρονα ωστόσο με το πέρας των ημερών όλες οι συσκευές θα έχουν αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop.

Στην αναβάθμιση περιλαμβάνονται επίσης και οι συσκευές Samsung Galaxy S4, S3, αλλά αυτό δεν θα γίνει πριν το 2015, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Πολύ σύντομα αναμένεται και το G3 της LG, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια λίγες μέρες πριν.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.