ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Επίσημη πρόσβαση σε όλα τα Tweets που γράφτηκαν ποτέ!

10:30 - 25 Νοε 2014 | Τεχνολογία
Twitter: Επίσημη πρόσβαση σε όλα τα Tweets που γράφτηκαν ποτέ!
Το Twitter αποφάσισε να «ανοίξει» στο κοινό το αρχείο του και να επιτρέψει στους χρήστες των υπηρεσιών του να αναζητήσουν όλα τα «τιτιβίσματα» που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2006 μέχρι σήμερα.

«Από το πρώτο τιτίβισμα πριν από οκτώ χρόνια, εκατοντάδες δισεκατομμύρια τιτιβίσματα καταγράφουν τη ζωή στον πλανήτη σε καθημερινή βάση. Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στον κόσμο να αναζητήσει κάθε δημοσίευση στο Twitter», ανακοίνωσε το Twitter, κηρύσσοντας έτσι κι επίσημα την έναρξη της πρόσβασης των χρηστών σε όλα τα tweets που γράφτηκαν από το 2006 κι έπειτα.

Πλέον, η αναζήτηση στο Twitter θα επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες από άλλους χρήστες για σπουδαία γεγονότα όπως ο σεισμός της Ιαπωνίας ή το δημοψήφισμα στη Σκωτία, καθώς το αρχείο ειδήσεων που «κρύβεται» στο χρονολόγιο του Twitter αποτελεί σημαντικό διαδικτυακό θησαυρό.

Μέχρι πρότινος το αρχείο του ήταν κλειστό, αλλά τώρα και το παραμικρό tweet που έχει δημοσιεύσει οποιοσδήποτε χρήστης από καταβολής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου γίνεται εντοπίσιμο και προσπελάσιμο όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από οποιονδήποτε άλλο χρήστη επιχειρεί μια στοχευμένη αναζήτηση.

Για την ιστορία το πρώτο tweet πόσταρε ο συνιδρυτής του δικτύου, Jack Dorsey, που στις 21 Μαρτίου του 2006, έγραψε: "just setting up my twttr".

Twitter-archive 1

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.