ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως να γλυτώσετε από τα "μαϊμού" iPad που κατακλύζουν την αγορά

10:21 - 02 Δεκ 2014 | Τεχνολογία
Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, εφιστά την προσοχή στο ελληνικό κοινό, εκδίδοντας σχετική προειδοποίηση.

«Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι παρατηρήθηκε πρόσφατα να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά απομιμήσεις των προϊόντων iPad της Apple. H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι οι απομιμήσεις αυτές, έχουν μεγάλες ομοιότητες εξωτερικά με τα αυθεντικά προϊόντα iPad της Apple και πωλούνται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές».

Σε αρκετές περιπτώσεις εξαπάτησης, πρόκειται για απομιμήσεις οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία, σημειώνει η iSquare, ενώ τα περιστατικά γίνονται αντιληπτά συνήθως όταν ο χρήστης εμφανίζει την απομίμηση στην επίσημη υποστήριξη της Apple στην Ελλάδα για να διορθώσει το πρόβλημα.

H iSquare προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να απευθύνεται για αγορά στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της, ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η γνησιότητα των προϊόντων, αφετέρου να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης, που είναι σε θέση να παρέχουν μέσω του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου από την Apple, προσωπικού τους.

logo_ISQ

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.