ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μάχη των tablets- Ποιο είναι το πιο ανθεκτικό; (vid)

16:51 - 09 Δεκ 2014 | Τεχνολογία
Η μάχη των tablets- Ποιο είναι το πιο ανθεκτικό; (vid)
Η SquareTrade ανακοίνωσε τις επιδόσεις 10 δημοφιλών tablets από τα Breakability Test στα οποία υπέβαλε τις συσκευές. Η συγκεκριμένη αξιολόγηση δοκιμάζει τις συσκευές σε συνθήκες «καθημερινών κινδύνων» που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές μας.

Mε βάση την πιθανότητα καταστροφής τους λόγω ατυχημάτων κι αξιολογώντας στοιχεία, όπως ο σχεδιασμόο του εμπρόσθιου και του οπίσθιου πάνελ, η στιβαρότητα της κατασκευής, τα υλικά, το μέγεθος, το βάρος, η αντοχή στο νερό και ο βαθμός πρόσφυσης, το SquareTrade Breakability Score κατατάσσει τα κορυφαία tablets της σεζόν.

Η κατάταξη εξαρτάται από παράγοντες όπως τα φυσικά χαρακτηριστικά, οι συνέπειες μιας πτώσης, η διαβροχή με νερό και καφέ, η ολισθηρότητα κ.α. Όσο υψηλότερο είναι το σκορ (σε μια κλίμακα από 1 έως 10), τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος καταστροφής λόγω ατυχήματος.

tablets01

And the winner is...

Το Samsung Galaxy Tab S 8.4 κατατάσσεται στην κορυφή ως το λιγότερο ευπαθές (breakability score 3,3), ενώ το Tmax 9 HD αποδεικνύεται ως το πιο ευπαθές (breakability score 8,2).

Συσκευές όπως το Sony Xperia Z3 (σκορ 4) και το Apple iPad mini 3 (σκορ 4,4) πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις. Δημοφιλείς συσκευές όπως το Samsung Galaxy Tab 10.5 S (σκορ 6) και το Apple iPad 2 air (σκορ 6,1) υστέρησαν σε κάποιες δοκιμές όπως αυτές της ολισθηρότητας και της πτώσης.

Συμπερασματικά, τα μικρά tablets, απέδωσαν πάνω από το προσδοκώμενο, κυρίως σε δοκιμές πτώσης και διαβροχής, καλύτερα απ΄όσο τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις μοντέλα.

 

 

 

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.