ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GS1 Global Forum: Νέες τάσεις, εξελίξεις & λύσεις στα πρότυπα GS1

14:05 - 25 Φεβ 2015 | Τεχνολογία
GS1 Global Forum: Νέες τάσεις, εξελίξεις & λύσεις στα πρότυπα GS1
Στο GS1 Global Forum, στις Βρυξέλλες, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις του εμπορίου και της βιομηχανίας και οι τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτόμες λύσεις που βασίζονται στα πρότυπα GS1

 

 

 

Περισσότερα από 700 στελέχη του GS1 από 90 και πλέον χώρες - μεταξύ των οποίων και ο GS1 AssociationGreece - συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχουν στο GS1 Global Forum, που πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στις 9-13 Φεβρουαρίου.

 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις του εμπορίου και της βιομηχανίας και τα στελέχη του GS1 από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις που βασίζονται στα πρότυπα GS1, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές κυρίως για τους τομείς Υγείας, Λιανεμπορίου, Μεταφορών & Logistics.  Οι Data Quality και Digital εφαρμογές ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο.

 

davidplas 94926 1

Το GS1 Global Forum τίμησαν με την παρουσία τους και τις ενδιαφέρουσες ομιλίες τους υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων όπως οι Tesco, JM Smucker Co., Glaxo, Abbott, Metro, Marks & Spenser, eBay,  Pepsico, αλλά και  εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ην. Βασιλείου, Consumer Goods Forum, κ.ά.

 

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του GS1, κ. Μiguel Lopera (φωτό) δήλωσε στην ομιλία του: «Τα πρότυπα GS1 μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:17 - 25 Φεβ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.