ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

YouTube: Τα videos συνεχίζουν να φορτώνουν ακόμη και με pause

17:50 - 11 Δεκ 2015 | Τεχνολογία
YouTube: Τα videos συνεχίζουν να φορτώνουν ακόμη και με pause
Η Google έκανε επιτέλους το... θαύμα της!

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται... κινέζικο αλλά πρόκειται ή μάλλον ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ειδικά για όσους χρησιμοποιούσαν φορητές συσκευές και περίμεναν αρκετή ώρα προκειμένου να φορτώσει το βίντεο.

 

Τώρα, χάρη στη Google, ακόμα και σε συνθήκες αργής σύνδεσης (πολύ συχνό αφού άλλωστε κατοικούμε στην Ελλάδα) θα μπορούμε να ανοίγουμε ένα video, να σταματάμε την αναπαραγωγή μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως το "φόρτωμα" ή αλλιώς loading για τους... αγγλομαθείς και στη συνέχεια να το απολαμβάνουμε χωρίς τις ενοχλητικές διακοπές.

 

Η συγκεκριμένη νέα λειτουργία που θα λύσει τα "χέρια" σε αρκετούς χρήστες, είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τις συσκευές Android ενώ σύντομα αναμένεται επέκταση σε iOS και web.

 

Στο μεταξύ το YouTube παρουσίασε και τη νέα καρτέλα Trending (η οποία εμφανίζεται στην ιστοσελίδα και στις εφαρμογές για κινητά) της υπηρεσίας δίπλα από την καρτέλα Subscriptions. Στη συγκεκριμένη καρτέλα περιλαμβάνονται όχι μόνο τα πιο δημοφιλή videos στον κόσμο, αλλά ακόμα και στην περιοχή όπου βρίσκεται ο χρήστης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.