ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο smartphone από την Samsung;

16:56 - 18 Ιαν 2016 | Τεχνολογία
Νέο smartphone από την Samsung;
Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Samsung να βρίσκεται πολύ κοντά στην κυκλοφορία του επερχόμενου Galaxy S7.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, η εταιρεία δείχνει αποφασισμένη να ξεκινήσει τη διάθεση του νέου smartphone στα πιθανόν στα τέλη του Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy S7 στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του επόμενου μήνα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.


Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση για την ημερομηνία διάθεσης της νέα συσκευής, ωστόσο εικάζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν το S7 «αμέσως μετά» την παρουσίασή του στην MWC. Όσον αφορά την τιμή, το Inquirer αναφέρει ότι ενδέχεται να ξεκινά από τα 730 ευρώ.


Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, το νέο μέλος της οικογένειας των Galaxy θα μοιάζει εμφανισιακά πολύ με το S6, ενώ θα έχει και τις ίδιες διαστάσεις (143x71x6,94 χιλιοστά). Όπως αναφέρεται, θα διατεθεί και μία δεύτερη συσκευή, το Galaxy S7 Edge και πιθανόν και μία τρίτη, το Galaxy S7 Edge+.


Τα τρία αυτά μοντέλα ενδέχεται να έχουν διαφορετικών διαστάσεων οθόνες. Σύμφωνα με τις φήμες τα S7 και S7 Edge θα έχουν οθόνη 5,2 ιντσών ενώ στο S7 Edge+ θα είναι μεγαλύτερη, στις 5,7 ίντσες. Εικάζεται επίσης ότι τα μοντέλα S7 θα είναι τα πρώτα smartphones της Samsung που θα έχουν «αναδιπλούμενη» οθόνη.


Όσον αφορά τον επεξεργαστή, εικάζεται ότι η εταιρεία έχει επιλέξει τον Snapdragon 820 της Qualcomm, ο οποίος θα προσφέρει μεγάλη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας.


Σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα, το πιο πιθανό είναι τα νέα Galaxy S7 να ενσωματώνουν την έκδοση 6.0 Marshmallow του Android.
Όλα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν φήμες και εικασίες και το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε υπομονή έως ότου ανοίξει τις πόρτες της η MWC.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.