ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωτσόβολος-Περιστέρι: Εντυπωσιακή παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 edge & S7

18:38 - 15 Μαρ 2016 | Τεχνολογία
Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas παρουσίασαν τα κορυφαία νέα smartphones Samsung Galaxy S7 edge και S7, την Παρασκευή 11 Μαρτίου σε ένα εντυπωσιακό event στο νέο κατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι.

Τρεις εντυπωσιακές κυβικές κατασκευές περίμεναν όλους τους καταναλωτές από το πρωί έξω από το κατάστημα της Κωτσόβολος δίπλα στη στάση του μετρό «Ανθούπολη», για να δοκιμάσουν τις προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά του νέου κορυφαίου smartphone της Samsung με πολλές και διαφορετικές διαδραστικές εμπειρίες.

 

Έτσι, όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τις πιο fun φωτογραφίες στο photo booth με την εξαιρετική κάμερα του Galaxy S7 edge & S7 και να τις ανεβάσουν στα social media τους, να δοκιμάσουν τις επιδόσεις στους στο gaming και να ζήσουν μια εκπληκτική Gear VR εμπειρία που απογείωσε τις αισθήσεις τους!

 

Ταυτόχρονα, όλοι μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή για να αποκτήσουν την ολοκαίνουργια συσκευή Samsung Galaxy S7 edge, διευρύνοντας ακόμα παραπάνω τις multimedia δυνατότητες της καθημερινότητάς τους.


Στην κορύφωση της βραδιάς, ο τρίτος και μεγαλύτερος κύβος, με διάσταση κάθε πλευράς πάνω από 3 μέτρα και κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από LED οθόνες, πρόβαλε ένα μοναδικό unboxing video των νέων Samsung Galaxy S7 edge & S7 και στη συνέχεια άνοιξε εντυπωσιακά αποκαλύπτοντας τα νέα κινητά!

 

Οι δύο παρουσιαστές της βραδιάς, Μαντώ Γαστεράτου και Δημήτρης Καρέτσος, κρατώντας στα χέρια τους τα νέα κινητά, μετέφεραν με την αμεσότητά τους στο κοινό όλους τους λόγους που κάνουν τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 τα καλύτερα smartphones για όσους αναζητούν τεχνολογία αιχμής!

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.