ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέκταση συμφωνίας ΟΝΕΧ-American Science&Engineering στην Αλβανία

11:37 - 19 Μαϊ 2016 | Τεχνολογία
Επέκταση συμφωνίας ΟΝΕΧ-American Science&Engineering στην Αλβανία
Η ΟΝΕΧ, στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού της πλάνου, προχωρά σε περαιτέρω διείσδυση στις διεθνείς αγορές εδραιώνοντας τη δυναμική της.

Με βασικό πυλώνα την τεχνογνωσία της στον κλάδο της Ασφάλειας, και συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, η ΟΝΕΧ αποφάσισε την επέκταση της στην αγορά της Αλβανίας.

 

Βασικό στοιχείο της διείσδυσης της εταιρείας στην αγορά της γειτονικής χώρας είναι η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ ΟΝΕΧ και American Science & Engineering Inc. για την αγορά της Αλβανίας. Κύριος στόχος της συμφωνίας είναι η ένταξη του αυτοκινούμενου συστήματος ανίχνευσης X-RAY (ZBV) το οποίο επιχειρεί με αξιοσημείωτη επιτυχία στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα τα δύο τελευταία χρόνια, στις ολοκληρωμένες λύσεις που θα προσφέρει η ΟΝΕΧ.

 

Με δεδομένη τη διεθνή εμπειρία της ΟΝΕΧ στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στην αποτελεσματική διαχείριση παρόμοιων έργων, την αξιοπιστία της να ανταποκριθεί στις επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών της και την προσήλωση στο αποτέλεσμα, θεωρείται βέβαιο ότι πολύ σύντομα το εν λόγω εγχείρημα θα αποφέρει στην εταιρεία νέες σημαντικές εξαγωγικές επιτυχίες.  

Τελευταία τροποποίηση στις 11:44 - 19 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.