ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μοναδική προσφορά της Huawei στη Media Markt

11:53 - 07 Σεπ 2016 | Τεχνολογία
Η μοναδική προσφορά της Huawei στη Media Markt
Η Media Markt συμμετέχει στη νέα προωθητική ενέργεια της Huawei η οποία προσφέρει ένα καινούριο, δυναμικό πακέτο για τους καταναλωτές χαρίζοντάς τους αποκλειστικές επιλογές ψυχαγωγίας και ευεξίας.

Στη διάρκεια της ενέργειας, με την αγορά του ολοκαίνουριου δημοφιλούς smartphone P9 lite της Huawei, οι φίλοι της Media Markt παίρνουν δώρο το Huawei Smartband Color Βand A1. Το μοναδικό αυτό πακέτο προσφοράς ισχύει από τις 7 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

 

To smartphone P9 lite της Huawei είναι μια συσκευή που συνδυάζει, καινοτόμο hardware, με στυλ που κόβει την ανάσα. Απολαύστε τη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων στην οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και απαράμιλλης ποιότητας ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία HiSilicon Hi6402 audio DSP. Με πίσω

κάμερα 13MP SONY IMX214 image sensor και selfie 8 MP, με διάφραγμα F2.0, είσαι έτοιμος για εντυπωσιακές λήψεις.

 

To Huawei Color Band A1 είναι ο προσωπικός σου σύμβουλος, για θέματα ευεξίας. Αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης και παρέχει λειτουργία αναγνώρισης δεδομένων ύπνου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διακριτική αφύπνιση με δόνηση, και λειτουργία παρακολούθησης ακτινών UV για ηλιακή προστασία.

 

Κατανοώντας απόλυτα τις καθημερινές ανάγκες των φίλων της, η Media Markt συμμετέχει στο μοναδικό πακέτο προσφορών της Huawei με στόχο να τους βοηθήσει να ακολουθήσουν μια ζωή γεμάτη δράση, διασκέδαση και υγεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.