ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft VS Apple: Ποια η βασίλισσα στον πόλεμο των tablet

15:28 - 07 Απρ 2017 | Τεχνολογία
Microsoft VS Apple: Ποια η βασίλισσα στον πόλεμο των tablet
Την προτίμησή τους στα tablet Surface της Microsoft δείχνουν ξεκάθαρα οι καταναλωτές, οι οποίοι αφήνουν στην άκρη το iPad.

Η μελέτη με τίτλο «2017 US Tablet Satisfaction Study» της JD Power αποδεικνύει πως οι πελάτες είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι από τις ταμπλέτες της Microsoft απ’ ό,τι είναι από το iPad ή τα tablets που κατασκευάζουν οι Samsung, LG, Amazon, Acer και Asus.

 

Η Microsoft αναδείχθηκε κορυφαία σε τρία βασικά σημεία, περιλαμβανομένης της διαδικτυακής συνδεσιμότητας, της διαθεσιμότητας επίσημων αξεσουάρ και της ποικιλίας προεγκατεστημένων εφαρμογών.

 

Παράλληλα, η Microsoft ξεπέρασε το iPad ως προτιμότερο από τους καταναλωτές λόγω ελκυστικότητας του tablet, της ποιότητας των υλικών του και του μεγέθους του.

 

Όπως σημειώνει το CNCB, κάτι που επισημαίνουν και οι επενδυτές που έχουν παρακολουθήσει την πτώση στις πωλήσεις του iPad της Apple, επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι το 51% των πελατών της Microsoft θεωρούν πως είναι «μεταξύ των πρώτων από τους φίλους και τους συναδέλφους τους που δοκιμάζουν νέα τεχνολογικά προϊόντα».

 

Αυτό σημαίνει πως άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία επιλέγουν τα Surface της Microsoft έναντι των iPad.

Συνολικά, φαίνεται πως το μεγάλο εύρος υποστήριξης για εφαρμογές Windows μάλλον έχουν βοηθήσει τα Surface, ιδιαίτερα για καταναλωτές που θέλουν μια πολύ αποδοτική συσκευή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.