ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hands-free βαλίτσα -τρέχει με 10 km και σας ακολουθεί!

08:40 - 25 Απρ 2017 | Τεχνολογία
Hands-free βαλίτσα -τρέχει με 10 km και σας ακολουθεί!
Μία πολύ σημαντική ανακάλυψη έρχεται να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Η «Travelmate» είναι η πρώτη hands-free βαλίτσα, η οποία κινείται μόνη της δίπλα στον κάτοχό της!

Πρόκειται για βαλίτσα-ρομπότ, η οποία συνδέεται με το smartphone σας και σας ακολουθεί όπου και αν πηγαίνετε, μέσω τεχνολογίας GPS/4G LTE και με ταχύτητα η οποία αγγίζει ακόμα και τα 10 χλμ/ώρα.

 

Η βαλίτσα έχει σχεδιαστεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για να φορτίζει αλλά και να φορτίζεται, καθώς και μεγάλη μπαταρία λιθίου, η αυτονομία της οποίας αγγίζει ακόμα και τις 4 ώρες όταν είναι ρυθμισμένη για πλήρη αυτονομία ή τις 100 ώρες, όταν χρησιμοποιείται ως παραδοσιακή βαλίτσα.

 

Στο επάνω μέρος της αλλά και περιμετρικά υπάρχει μία πολύχρωμη LED ταινία φωτισμού, για να γίνεται ευκολότερα αντιληπτή η παρουσία της, καθώς και ένα ηχείο, το οποίο προειδοποιεί τον κάτοχο της για τυχόν εμπόδια στην πορεία.


Διαθέτει ειδική βάση για φωτογραφική μηχανή ή κάμερα 360 μοιρών, μαγνητική κλειδαριά η οποία ενεργοποιείται με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη, ειδική λαβή που μπορεί να την μετατρέψετε σε φορητό γραφείο ή τραπεζάκι και τέλος, είναι πλήρως συμβατή με τα πρότυπα καμπίνας (TSA) των αεροσκαφών.

 

Είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο Indiegogo, από $399 για το μικρότερο μέγεθος, $495 δολάρια για το μεσαίο και $595 για το μεγάλο, ενώ η παράδοση των πρώτων βαλιτσών θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:50 - 25 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.