ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητό σας... από απόσταση και ξενοιάστε

11:00 - 28 Απρ 2017 | Τεχνολογία
Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητό σας... από απόσταση και ξενοιάστε
Tην πρώτη ζωντανή δοκιμή της δυνατότητας κοινής χρήσης (sharing) εντός οχήματος, πραγματοποίησε στη Σαγκάη διεθνής εταιρία αυτοκινήτων Lynk & Co, με τα ψηφιακά κλειδιά να δημιουργούν νέα μοντέλα ιδιοκτησίας και συνεργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την τεχνολογία cloud της Ericsson, η Lynk & Co υλοποιεί την κύρια υπόσχεση που συνδέεται με το εμπορικό της σήμα, καθιστώντας δυνατή την παροχή νέων υπηρεσιών μέσω συνδεσιμότητας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνες, τα περισσότερα αυτοκίνητα παραμένουν εκτός χρήσης για περισσότερο από το 90% του χρόνου.

 

Το ψηφιακό κλειδί της Ericsson και η πλατφόρμα κοινής χρήσης αυτοκινήτων της Lynk & Co παρέχουν πρόσβαση σε αυτοκίνητο μέσω συσκευής τύπου smartphone, η οποία επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να δώσει σε τρίτον πρόσβαση στο αυτοκίνητό του από απόσταση. Μέσω της εφαρμογής LYNK & CO, ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου μπορεί να ελέγχει, να παρακολουθεί και να μοιράζεται το όχημά του από το smartphone του ή απευθείας από το αυτοκίνητό του.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:07 - 28 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.