ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το app που αναλαμβάνει την καθημερινή σας περιποίηση

08:45 - 22 Μαϊ 2017 | Τεχνολογία
Το app που αναλαμβάνει την καθημερινή σας περιποίηση
Πώς θα σας φαινόταν αν το κινητό τηλέφωνο σας αναλάμβανε να κλείσει για εσάς ραντεβού στο κομμωτήριο ή να οργανώσει οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αισθητικής περιποίησης;

Με την εφαρμογή της Cityfab πλέον μπορείτε να διευκολύνετε τον αισθητικό καλλωπισμό σας και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Κομμωτικής, περιποίησης νυχιών, μπαρμπέρη και τις άλλες θεραπείες μασάζ που περιέχει.

 

Το app είναι απλό στη χρήση ενώ δεσμεύεται να σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που κλείνετε τα ραντεβού σας με τους επαγγελματίες ομορφιάς.

 

Παράλληλα, επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα επαγγελματικό προφίλ σε αυτή όπως σαν να δημιουργούσατε μια σελίδα στο Facebook.

 

Οι χρήστες αναζητούν τις υπηρεσίες ομορφιάς που τους ενδιαφέρουν ή επιλέγουν τον επαγγελματία που προτιμούν, βλέπουν το προφίλ του και στη συνέχεια κλείνουν ραντεβού μαζί του εύκολα κι απλά μέσα από το κινητό τους.

 

Παράλληλα μέσα στην εφαρμογή μπορεί να δει κανείς ιδέες και τάσεις σε κάθε ένα από τους τομείς που περιλαμβάνει.

 

Το CITYFAB, δημιουργημένο από μια νέα ελληνική εταιρεία τεχνολογίας το 2016, βασίστηκε σε παγκόσμιες έρευνες σχετικές με το χώρο της ομορφιάς, και σχεδίασε ένα εύχρηστο και σύγχρονο εργαλείο που κάνει τη ζωή όλων, λίγο πιο απλή.

 

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της κινητής τηλεφωνίας στον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν mobile booking, να κλείνουν δηλαδή ραντεβού με τους επαγγελματίες ομορφιάς της επιλογής τους, όποια ώρα και ημέρα της εβδομάδας θέλουν, μέσω της εφαρμογής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.