ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Βόρεια Κορέα βάζει στο μάτι την... Apple

20:20 - 01 Ιουν 2017 | Τεχνολογία
Η Βόρεια Κορέα βάζει στο μάτι την... Apple
Την πανίσχυρη Apple βάζει στο στόχαστρο η βορειοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας Myohyang η οποία μέσα από τη νέα της καμπάνια προωθεί το τελευταίο της tablet, Ryonghung iPad με το οποίο προσπαθεί να διεισδύσει ακόμα και στην παγκόσμια αγορά.

Το “Ryonghung iPad’, είναι εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο και επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται έγγραφα καθώς και «να διαβάζουν διαφορετικές πηγές ψηφιακών πληροφοριών», αναφέρει η διαφήμιση.

 

Όσοι βέβαια αγαπούν τα ηλεκτρονικά gadget θα απογοητευτούν αφού διαπιστώσουν πως το αυθεντικό tablet της Apple και το βορειοκορεατικό «αντίγραφό» του έχουν ελάχιστα κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Ενώ το τελευταίο επίτευγμα του αμερικανικού κολοσσού, το iPad Pro κυκλοφορεί με αποθηκευτικό χώρο 32GB, 128GB, ή 256GB, η βορειοκορεατική συσκευή προσφέρει μόλις 8GB στον υποψήφιο αγοραστή, αν και επιδέχεται επέκταση έως τα 24GB με τη βοήθειας μιας κάρτας SD.

 

H διαφορά μεγέθους είναι ακόμη πιο ορατή αν συγκρίνει κανείς τις εφαρμογές που προσφέρουν οι δύο συσκευές: Πάνω από ένα εκατομμύριο μπορεί να κατεβάσει κανείς απ’ το Apple store, ενώ το Ryonghung διαθέτει μόλις 40 προεγκατεστημένες εφαρμογές.

 

Ορισμένες εφαρμογές του “Ryonghung iPad”  διατίθενται και σε κάρτα SD. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι μια απ’ αυτές «μπορεί να διαγνώσει έως και 1.200 ασθένειες». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.