ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple: Βρήκε πάλι τον τρόπο και μπαίνει σε κάθε σπίτι

12:17 - 06 Ιουν 2017 | Τεχνολογία
Apple: Βρήκε πάλι τον τρόπο και μπαίνει σε κάθε σπίτι
Ένα πολυλειτουργικό ηχείο με την ονομασία «HomePod» παρουσίασε η Apple στο τέλος της εναρκτήριας εκδήλωσης του ετήσιου συνεδρίου της για τους προγραμματιστές και τους δημιουργούς εφαρμογών, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων έχουν αδυναμία στα gadget κάθε λογής.

Η Apple με το ηχείο αυτό κινείται δυναμικά στο χώρο της οικιακής δικτύωσης και τη παροχής φωνητικών υπηρεσιών με την Google και την Amazon, οι οποίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα αντίστοιχα δικά τους Home και Echo.

 

Το HomePod είναι ένα έξυπνο ηχείο, που συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο, υποστηρίζει τη λειτουργία της Siri (της υπηρεσίας φωνητικής αλληλεπίδρασης της Apple) και ουσιαστικά θα μπορεί να λειτουργήσει ως κέντρο διασύνδεσης άλλων οικιακών συσκευών και αξεσουάρ, στο πρότυπο που της εφαρμογής Home για τις iOS συσκευές.

 

Η εταιρεία υποστήριξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά και ως ηχείο, διαχέοντας τον ήχο προς όλες της κατευθύνσεις και έχοντας ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική στο σπίτι μας.

 

Ενσωματώνει το ίδιο επεξεργαστή που έχουν και τα νεότερα iPhone και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και άλλες μεγάλες αγορές.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.