ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εφαρμογή WhatsApp ξεπέρασε ένα... εξωφρενικό ορόσημο

08:00 - 31 Αυγ 2017 | Τεχνολογία
Η εφαρμογή WhatsApp ξεπέρασε ένα... εξωφρενικό ορόσημο
Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το WhatsApp κάθε μέρα.

Αυτή η εξωφρενικά δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία αποκτήθηκε από το Facebook το 2014, επεξεργάζεται πλέον πάνω από 55 δισεκατομμύρια μηνύματα, 4,5 δισεκατομμύρια φωτογραφίες και 1 δισεκατομμύριο βίντεο την ημέρα.

Το WhatsApp έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone το 2009, μόλις ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των θυρών του App Store. Εκείνη την περίοδο το WhatsApp δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερο ανταγωνισμό και ως αποτέλεσμα  έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλής, επεκτείνοντας μάλιστα την εμβέλειά της σε πρόσθετες πλατφόρμες, όπως το Android και το Windows Phone.

Πέρυσι, η WhatsApp αποκάλυψε ότι ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία της κάθε μήνα. Τώρα ο ίδιος αριθμός χρηστών χρησιμοποιεί την υπηρεσία καθημερινά για να διατηρεί επαφή με τους φίλους και την οικογένειά του σε όλο τον κόσμο.

"Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να σας προσφέρουμε πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για να απολαύσετε, παρέχοντας παράλληλα την αξιοπιστία, την απλότητα και την ασφάλεια που περιμένετε με την WhatsApp", λέει η εταιρεία. "Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας."

Η εταιρεία WhatsApp συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη στην αγορά ανταλλαγής μηνυμάτων με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών στην υπηρεσία της, όπως φωνητικές κλήσεις, κλήσεις βίντεο, κοινή χρήση αρχείων, κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, υποστήριξη γραφείου και πολλά άλλα.

 WhatsApp users Jul 2017 780x439

Τελευταία τροποποίηση στις 16:25 - 30 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.