ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καταναλωτές δεν δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για το iPhone8

08:10 - 06 Σεπ 2017 | Τεχνολογία
Οι καταναλωτές δεν δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για το iPhone8
Στους τεχνολογικούς κύκλους, η κυκλοφορία του επόμενου iPhone μέσα στο μήνα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Πρόκειται για ένα ριζικά επανασχεδιασμένο smartphone που σηματοδοτεί δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone.

Αλλά απ’ ότι φαίνεται ο ενθουσιασμός δεν έχει επηρεάσει τόσο εκείνους τους κύκλους που ασχολούνται λιγότερα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αναλυτής της επενδυτικής τράπεζας Piper Jaffray, έκανε μια δημοσκόπηση σε 400 κατόχους iPhone και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον για αναβάθμιση του τρέχοντος μοντέλου από πέρυσι. Το ποσοστό των χρηστών που αναμένεται να αναβαθμίσουν την συσκευή τους ανέρχεται στο 24% σε σχέση με το περσινό 29%.

Το iPhone δεν έχει κάνει κάποιον πολύ σημαντικό επανασχεδιασμό από το 2014, όταν κυκλοφόρησε το iPhone 6 (η πρώτη φορά που ήταν διαθέσιμο σε δύο μεγέθη). Τα μοντέλα από τότε - τα 6S το 2015 και τα 7 το 2016 - ακολουθούν τον ίδιο βασικό μοντέλο, με μόνο κάποιες βελτιώσεις στο λογισμικό. Στον αντίποδα, η Apple αναμένεται να ταρακουνήσει τα νερά της τεχνολογικής κοινότητας στις 12 Σεπτεμβρίου με την κυκλοφορία του iPhone 8.

Σύμφωνα με έρευνα της Piper Jaffray η επερχόμενη αναβάθμισης του iPhone 8 δεν έχει ακόμη αγγίξει τους περισσότερους καταναλωτές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το iPhone 8 δεν έχει ισχυρές πωλήσεις. Η δημοσιότητα και η διαφήμιση που προσφέρεται στο λανσάρισμα της συσκευής, σύμφωνα με την Piper Jaffray τελικά μπορεί να πείσει τους καταναλωτές.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:53 - 05 Σεπ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.