ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung: Κρυφή “ευχή” να πωληθεί μεγάλος αριθμός iPhone X

08:15 - 06 Οκτ 2017 | Τεχνολογία
Samsung: Κρυφή “ευχή” να πωληθεί μεγάλος αριθμός iPhone X
Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η Samsung έχει άμεσο ενδιαφέρον για τις πωλήσεις των iPhone X. Ωστόσο όχι γιατί οι συσκευές των δύο τεχνολογικών κολοσσών βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό αλλά για το δικό της κέρδος, όσο απίθανο και αν αυτό φαίνεται.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal, η νοτιοκορεατική εταιρεία αναμένεται να εισπράξει 110 δολάρια για κάθε iPhone X που πωλείται. Κάτι το οποίο, εφόσον ισχύει, θα φέρει αρκετά περισσότερα δισ. δολάρια στα ταμεία της από τις συνολικές πωλήσεις του Galaxy S8. Βέβαια, τα χρήματα θα πάνε στην Samsung Group και όχι στο τμήμα κινητής της εταιρείας.

Αυτό συμβαίνει διότι η Samsung είναι η εταιρεία που κατασκεύασε την οθόνη OLED, την NAND flash, και τα DRAM chips των συσκευών της Apple, καθώς είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να παράξει αυτού του είδους τα τεχνολογικά εξαρτήματα.

Εάν το iPhone X πουλήσει όσα αναμένουν οι αναλυτές, η Wall Street Journal υπολογίζει ότι η Samsung θα βάλει στα ταμεία της 4 δισ. δολάρια περισσότερα από όσα θα εισπράξει από τις πωλήσεις του S8.

Ενώ οι λάτρεις των smartphones επικεντρώνονται κυρίως στις διαμάχες της Samsung και της Apple για το καλύτερο κινητό, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Βλέποντας την ευρύτερη εικόνα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει πως αυτού του είδους η διαμάχη δεν είναι τίποτα πέρα από...γελοία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:26 - 05 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.