ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone: Πώς να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο για ένα χέρι

08:00 - 27 Οκτ 2017 | Τεχνολογία
iPhone: Πώς να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο για ένα χέρι
Έχετε νιώσει ποτέ πως τα δάχτυλά σας είναι πολύ μικρά για να καλύψουν όλο το εύρος του πληκτρολογίου στο κινητό σας; Μήπως έχετε νιώσει ότι η οθόνη του κινητού σας είναι πάρα πολύ μεγάλη; Πλέον μπορείτε να απολαύσετε το νέο πληκτρολόγιο για ένα χέρι στο iOS 11.

Πρόκειται για μια πολύ μικρή αλλαγή στο λογισμικό που “χωράει” οριζόντια το πληκτρολόγιο στην οθόνη και το κινεί προς τα αριστερά ή δεξιά, έτσι ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε ευκολότερα όλα τα πλήκτρα χρησιμοποιώντας μόνο τον αντίχειρα.

Το πληκτρολόγιο για ένα χέρι είναι μια εξέλιξη της προσέγγισης Reachability, της όχι και τόσο δημοφιλούς δυνατότητας που επέτρεπε στους χρήστες των iPhones μεγάλης οθόνης να πατούν δύο φορές το κουμπί Home για να μειώνουν το επάνω μέρος της οθόνης εντός της εμβέλειας του αντίχειρα. Αυτή τη φορά, όμως, μόνο το πληκτρολόγιο κινείται.

Πώς να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο για ένα χέρι στο iPhone

Για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία στο κινητό σας ακολουθήστε την εξής διαδρομή Settings>General>Keyboard και μετά πατήστε One-handed Keyboard. 

Image 3 400x711

Aν πάλι το σύστημα πληκτρολογίου για ένα χέρι δεν σας βολεύει χρησιμοποιήστε τη Siri

Αντί να πληκτρολογείτε τα λόγια σας χειροκίνητα, όπως μπορείτε απλά να τα πείτε στη Siri και θα κάνει την πληκτρολόγηση για εσάς. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη λειτουργία της ομιλίας σε κείμενο της Siri για αρκετό καιρό, ίσως να εκπλαγείτε με το πόσο ακριβής έχει γίνει.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:26 - 26 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.