ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ Apple και Samsung

09:20 - 08 Νοε 2017 | Τεχνολογία
Ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ Apple και Samsung
Η Samsung κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, διάρκειας ενός λεπτού για το Galaxy Smartphone, κάνοντας ένα εξαιρετικά επιθετικό μάρκετινγκ κατά του ήθους του ανταγωνιστή της, της Apple.

Η  Samsung  κοροϊδεύει την κυκλοφορία του νέου iPhone X στην βάση μιας αρκετά μακροχρόνιας παράδοσης αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των δύο τεχνολογικών κολοσσών.

Στη διαφήμιση η Samsung διατείνεται ότι οι συσκευές της ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά από την Apple όταν πρόκειται για πράγματα όπως το μέγεθος της οθόνης, ο χώρος αποθήκευσης, η αδιάβροχη επένδυση και άλλα.

Ωστόσο αυτό που τόσο βολικά η Samsung ξεχνάει να υπενθυμίσει στους καταναλωτές είναι το σκάνδαλο με τις συσκευές Galaxy Note 7 που εκρήγνονταν και έπιαναν φωτιά στα χέρια των καταναλωτών. Γεγονός που η Apple δεν ξέχασε σε προηγούμενη διαφημιστική της καμπάνια.

Αυτού του είδους οι πρακτικές ουσιαστικά εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο δι-εταιρικών εχθροπραξιών μεταξύ των δύο γιγάντων της παγκόσμιας παραγωγής smartphone. Ταυτόχρονα, όμως, η ενέργεια και το κόστος που δαπανήθηκε και από τις δύο εταιρείες για αυτού του είδους τη διαφήμιση, εν τέλει αποδεικνύουν έμπρακτα πόσο υπολογίζει η μια υπολογίζει την άλλη ως αντίπαλο. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.