ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός στην ιστορία του Snapchat (βίντεο)

09:00 - 01 Νοε 2017 | Τεχνολογία
Έρχεται ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός στην ιστορία του Snapchat (βίντεο)
Η μεγαλύτερη αναδιαμόρφωση της εφαρμογή Snapchat είναι γεγονός!

Πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος, Evan Spiegel, αποκάλυψε ότι το Snapchat εργάζεται για μια σημαντική αναδόμηση της εφαρμογής και του τρόπου λειτουργίας της, η οποία θα βγει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα στις 4 Δεκεμβρίου.

new snapchat

«Ένα πράγμα που έχουμε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι το Snapchat είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή δύσκολο να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί και γι΄ αυτό η ομάδα μας εργάζεται προς ανταπόκριση σε αυτό το σχόλιο.» Επιβεβαιώνει μέσα απο αυτό ότι έρχεται ένα επανασχεδιασμένο και ευκολότερο στη χρήση Snapchat.

Και ακούγεται ότι οτιδήποτε ετοιμάζουν είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι μόνο μερικές μικρές βελτιώσεις εμπειρία χρήσης. Ο Spiegel λέει ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο επανασχεδιασμός της εφαρμογής μας να αποδιοργανώσει βραχυπρόθεσμα την εταιρία και δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα αλλάξει η συμπεριφορά της κοινότητάς μας όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν την ενημερωμένη εφαρμογή μας».

screen shot 2017 11 08 at 55112 pm

Το Snapchat θα υιοθετήσει ένα σύστημα προβολής περιεχομένου σαν αυτό του Facebook, ωστόσο επανασχεδιασμός θα εξακολουθεί να ανοίγει στην κάμερα. Ειδικότερα στα αριστερά της κάμερας επανασχεδιασμός θα εμφανίζει όλες τις επικοινωνίες του χρήστη. Τέλος, το Snapchat θα χρησιμοποιήσει αλγόριθμους για την εξατομίκευση της "ατελείωτης" ροής βίντεο στα δεξιά της κάμερας.

Ουσιαστικά το Snapchat επιδιώκει να γίνει ένα νέο εξατομικευμένη μέσο παραγωγής περιεχομένου.

discover page

Δείτε τον διευθύνων σύμβουλο, Evan Spiegel, να εξηγεί σε ένα λεπτό τη λειτουργία του νέου Snapchat:

Τελευταία τροποποίηση στις 16:14 - 30 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.