ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρετός bitcoin: Διπλάσιοι χρήστες κατέβασαν το Coinbase από το Instagram

08:50 - 19 Δεκ 2017 | Τεχνολογία
Πυρετός bitcoin: Διπλάσιοι χρήστες κατέβασαν το Coinbase από το Instagram
Η τιμή του bitcoin εκτοξεύθηκε τον περασμένο μήνα, προσελκύοντας ορδές νέων επενδυτών, ανυπόμονων να εκμεταλλευτούν την ανερχόμενη αξία του κρυπτονομίσματος.

Πολλοί από αυτούς συρρέουν στο Coinbase, μια εύκολη στη χρήση υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν δολάρια για bitcoin. Η εφαρμογή σκαρφάλωσε γρήγορα στην κορυφή της λίστας των δωρεάν εφαρμογών του App Store στις Ηνωμένες Πολιτείες, πριν καταλήξει στο Νο. 8 την Παρασκευή.

Σχετική ανάλυση από την εταιρία Sensor Tower, δείχνει πόσα άτομα κατέβασαν το Coinbase στα iPhones και τα iPads τους. Μέσα σε διάστημα μια εβδομάδας, και συγκεκριμένα μέχρι την περασμένη Τρίτη, όταν «ξέσπασε» η μανία με το bitcoin, το Coinbase εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε 700.000 συσκευές.

coinbase snapchat instagram

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλο είναι το νούμερο αυτό, είναι διπλάσιο από τα αντίστοιχα downloads που είχαν εφαρμογές όπως το Snapchat και το Instagram κατά την ίδια χρονική περίοδο,  σύμφωνα με τα στοιχεία της Sensor Tower.

Την Παρασκευή, μια ανασκόπηση των λιστών έδειξε ότι το Coinbase είχε πέσει χαμηλότερα από το Snapchat και το Instagram για ακόμη μια φορά.

Εξακολουθεί ωστόσο να πρόκειται για πρωτοφανή άνοδο, για μια εφαρμογή που βρισκόταν κάτω από την 300ή θέση στο App Store μόλις πριν από ένα μήνα.

Και όσο η τιμή του bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται, είναι αναμενόμενο όλο και περισσότεροι άνθρωποι να συνεχίσουν να κατεβάζουν Coinbase και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

bitcoin wallet app download growth 2

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.