ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηνύσεις κατά της Apple από κατόχους παλαιών iPhone

14:22 - 22 Δεκ 2017 | Τεχνολογία
Μηνύσεις κατά της Apple από κατόχους παλαιών iPhone
Έγιναν οι πρώτες μηνύσεις σε βάρος της Apple από κατόχους παλαιών iPhone, αφού η εταιρεία-κολοσσός παραδέχτηκε ότι επιβραδύνει παλαιότερα μοντέλα του κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία τους.

Την Τετάρτη η Apple παραδέχτηκε ότι διαθέτει αλγόριθμους, για να περιορίσει την απόδοση των παλιότερων iPhone, σε περίπτωση που η μπαταρία δεν μπορεί να συμβαδίσει με την απαιτούμενη ισχύ.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να σταματήσει την ξαφνική διακοπή λειτουργίας των παλαιότερων κινητών και να συνεχίσει να «τρέχει» στα καλύτερα δυνατά πρότυπα.

Οι μηνύσεις σε βάρος της Apple, αναφέρει το CNBC, ήρθαν από δύο κατοίκους της Καλιφόρνια, τον Στέφαν Μπογκντάνοβιτς και την Ντακότα Σπις, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Apple ποτέ δεν πήρε την συγκατάθεσή τους για να επιβραδύνει τα κινητά τους.

Και οι δύο έχουν iPhone 7.

Οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι «υπέστησαν παρεμβολές στη χρήση του iPhone εξαιτίας της σκόπιμης επιβράδυνσης». Και οι δύο διεκδικούν αποζημίωση από την Apple, καθώς, όπως λένε- οι ενέργειες της εταιρείας τούς προκάλεσαν οικονομικές ζημίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.