ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το νέο iPad της Apple φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση

09:00 - 21 Απρ 2018 | Τεχνολογία
Το νέο iPad της Apple φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση
Ένα νέο iPad 9,7 ιντσών που υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil παρουσίασε η Apple στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής της εκδήλωσης στο Tech College Prep School του Σικάγο.

Πρόκειται για ένα επαναστατικό εργαλείο που προσφέρει άπειρες καινοτομίες και εισάγει σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές στην εκπαιδευτική διαδικασία. Συγκεκριμένα, το νέο iPad με Touch ID υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil, ώστε να επιτρέπει στον μαθητή ακόμα μεγαλύτερες ελευθερίες για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα χωρίς όρια.

Επιπλέον, ενσωματώνει Retina οθόνη με ανάλυση 2048×1536, Α10 επεξεργαστή και προηγμένους αισθητήρες και κάμερες, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στον χρήστη να βιώσει την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μοναδική διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας.

Νέες εφαρμογές στο εκπαιδευτικό σύστημα

Το νέο iPad τις Apple δίνει σημαντικά οφέλη σε μαθητές και δασκάλους που επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν, όπως:

  • Δυνατότητα «έξυπνων σημειώσεων».
  • Επέκταση του iCloud στα 200GB.
  • Η νέα εφαρμογή Schoolwork επιτρέπει στους δασκάλους να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών τους από παντού και σε πραγματικό χρόνο.
  • Σειρά μαθημάτων Everyone Can Create και η εφαρμογή Classroom αλλάζουν τα δεδομένα στην τάξη, ενώ δίνουν τη δυνατότητα σε καθηγητές και μαθητές να αλληλοεπιδρούν παραγωγικά και δημιουργικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο αυτό iPad θα είναι διαθέσιμο, από την iSquare, άμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:40 - 20 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.