ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung: Τι χαρακτηριστικά θα έχει το νέο Note 9

08:31 - 07 Μαϊ 2018 | Τεχνολογία
Samsung: Τι χαρακτηριστικά θα έχει το νέο Note 9
Το νέο Samsung Note 9 βρίσκεται προ τω πυλών και από το προσκήνιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διαρροές για το τι χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει το νέο smartphone.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Ice Universe το νέο Samsung Note 9 θα έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με ό,τι είχαμε δει μέχρι τώρα από τη νοτιοκορεατική εταιρεία. Ο σχεδιασμός, τα χρώματα, η κάμερα και το πενάκι είναι μονάχα μερικές από τις αλλαγές που αναμένονται με την άφιξη του νέου smartphone.

Αναλυτικότερα ακολουθούν οι επτά βασικότερες αλλαγές:

  • Ολοκαίνουργιο S-Pen με μικρόφωνο: Παρότι η εταιρεία είναι ο προμηθευτής του κορυφαίου stylus , S-Pen, στο Galaxy Note 8, υπόσχεται να συναγωνιστεί τον εαυτό της. Οι φήμες θέλουν την Samsung να κυκλοφορεί ένα S-Pen με ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο θα επιτρέπει μέχρι και τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Εντελώς νέο user interface:  Το νέο Galaxy Note 9 θα έχει ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον διεπαφής ονόματι «Crown UX» με υψηλές επιδόσεις και ενεργειακές αντοχές.
  • Bixby 2.0: Το εξειδικευμένο κουμπί που ενεργοποιεί τον πανέξυπνο ψηφιακό βοηθό του τηλεφώνου ονόματι Bixby θα διατηρηθεί στο Galaxy Note 9, ωστόσο ο ίδιος ο βοηθός θα είναι πλήρως ανανεωμένος.
  • Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη: Αυτό είναι το μεγάλο σχέδια της Samsung στην υλοποίηση του οποίου φημολογείται ότι δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια. Αν πετύχει το στοίχημα αυτό θα είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy Note 9.
  • Σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία: Η Samsung αναμένεται να συστήσει στο νέο τηλέφωνο μια μπαταρία ταχείας φόρτισης 3850mAh, 18W στο Galaxy Note 9. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που έχει ποτέ εγκατασταθεί σε μοντέλο του Galaxy Note.
  • Νέο χρώμα: Το νέο Galaxy Note 9 θα έρθει και με μια νέα απόχρωση που φέρει το όνομα «teddy brown». Αυτή τη στιγμή ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν αυτό το χρώμα θα αντικαταστήσει κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα του Galaxy Note 8 (μαύρο, γκρι, χρυσό και μπλε).
  • Αναβάθμιση κάμερας: Οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως θέλουν την νοτιοκορεατική εταιρεία να εμπλουτίζει το Galaxy Note 9 με την ίδια φωτογραφική μηχανή διπλού διαφράγματος του Galaxy S9, ωστόσο θα πρέπει ειδικά αν αναβαθμίσει τόσο την πίσω κάμερα να προχωρίσει στην βελτίωση και της απογοητευτικής εμπρόσθιας κάμερας του τηλεφώνου.
Τελευταία τροποποίηση στις 08:35 - 07 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.