ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το iPhoneX συναντά την Tesla σε μια… ηλιακή θήκη

10:00 - 19 Μαϊ 2018 | Τεχνολογία
Το iPhoneX συναντά την Tesla σε μια… ηλιακή θήκη
Δύο ονόματα της παγκόσμιας επιχειρηματικής σκηνής κατάφερε να παντρέψει ο ρωσικής προέλευσης κατασκευαστής αξεσουάρ τεχνολογίας, Caviar.

Συγκεκριμένα η Caviar κατασκεύασε μια υπερπολυτελή θήκη κινητού τηλεφώνου, η οποία ονομάζεται Tesla και περιλαμβάνει εντός της ένα iPhone X. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προσαρμοσμένο iPhone X το οποίο έχει ενσωματωθεί σε μια θήκη από άνθρακα και χρυσό με ενσωματωμένη μια ηλιακή μπαταρία.

Η Caviar iPhone X Tesla, όπως ονομάστηκε, αποτελεί την πρώτη θήκη με υλική μπαταρία. Εξού και το όνομα Tesla, εμπνευσμένο από τον Ίλον Μασκ και την δέσμευσή του για βιώσιμη ενέργεια. Η ηλιακή μπαταρία δεν ανταποκρίνεται μόνο στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά και στι τεχνητό φως από λάμπες. Με βάση της τον άνθρακα η συσκευή έχει μια λυχνία φόρτισης ηλιακής μπαταρίας και ένα ηλιακό πάνελ ανθεκτικό στις πτώσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Caviar είχε σχεδιάσει να κατασκευάσει μόνο 99 θήκες, οι προαναγγελίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και πλέον δρομολογεί στην γραμμή παραγωγής περί τις 999 συσκευές.

Σημειώνεται ότι η θήκη Caviar iPhone X Tesla περιλαμβάνει ενσωματωμένο το iPhone X και κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα με 64 Gb και 256 GB τα οποία κοστίζουν 4.604 δολάρια και 4.847 δολάρια αντίστοιχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.