ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες εταιρείες βραβεύτηκαν στα Impact Bite Awards

14:21 - 15 Ιουν 2018 | Τεχνολογία
Ποιες εταιρείες βραβεύτηκαν στα Impact Bite Awards
Με την παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η καθιερωμένη τελετή απονομής των IMPACT BITE Awards. Τα βραβεία διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με το ELTRUN, υπό την Αιγίδα του ΣΕΠΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, σε έναν εντυπωσιακό χώρο στον Ιππόδρομο Αθηνών.
Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νικόλας Κονδάκης, Διευθυντής Συνεδρίων & Βραβείων της Boussias Communications, οι συμμετοχές χαρακτηρίστηκαν από  την αύξηση του ανταγωνισμού και της ποιότητας των υποψηφιοτήτων, σηματοδοτώντας την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Σημαντικά στοιχεία στη φετινή διοργάνωση ήταν η προσθήκη της κατηγορίας digital transformation με πολλές και σημαντικές συμμετοχές, αλλά και η διεύρυνση της επιτροπής αξιολόγησης με εξέχοντα στελέχη της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας, φθάνοντας σε αριθμό τα 22 μέλη. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, καθ. Γιώργος Δουκίδης, τόνισε πως κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε από τουλάχιστον 9 αξιολογητές και με βάση άξονες όπως η πελατοκεντρικότητα, η καινοτομία, το digital transformation, η συμβολή στην εθνική οικονομία και οι νέες τεχνολογίες.

Από τη διαδικασία αξιολόγησης των βραβείων προέκυψαν και οι τρεις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία WITSA Awards, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Life Achievement AWARDS - Τιμητικά Βραβεiα

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή των Life Achievement βραβείων σε στελέχη που με την πορεία τους και τις πρωτοβουλίες τους διαμόρφωσαν τον κλάδο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Το πρώτο Life Achievement βραβείο απονεμήθηκε στον εκλιπόντα πρόεδρο της Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου, το οποίο παρέλαβε η σύζυγος του από τον Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο του ΣΕΠΕ. Στη συνέχεια, η Γιώτα Παπαρίδου, Α’ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ, απένειμε Life Achievement βραβεία σε δύο αναγνωρισμένα στελέχη του χώρου, τον Αχιλλέα Χούρσογλου και την Έφη Κουτσουρέλη. Επίσης, τιμητικό βραβείο έλαβε ο Ευάγγελος Γκέγκιος από τον Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΠΕ, για την προσφορά του στον κλάδο.

Κορυφαία βραβεία

Τα κορυφαία βραβεία, δηλαδή οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο των βραβείων, ήταν από τις βραβεύσεις που ξεχώρισαν. Τις απονομές έκανε ο καθ. Γιώργος Δουκίδης, αναλύοντας τα στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχία. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα κορυφαία βραβεία ήταν η Cosmote, η Euronav μαζί με την  Propulsion Analytics και η Interamerican.

Grand Awards

Στην κορύφωση της βραδιάς, απονεμήθηκαν πέντε Grand Awards, στις εταιρείες που συγκέντρωσαν τουλάχιστον τέσσερα βραβεία συνολικά, δύο εκ των οποίων ήταν Gold. Οι εταιρείες που απέσπασαν τα Grand Awards είναι οι Cosmote, Interamerican Ελληνική Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζημιών Α.Ε., Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε., Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Η βραδιά της τελετής διανθίστηκε με ποτό, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και την απόδοση των συγχαρητηρίων στους νικητές, μαζί με τις παραδοσιακές φωτογραφήσεις των νικητών στο booth των βραβείων.  

Χορηγός τίτλου και των φετινών βραβείων ήταν η IMPACT, Χορηγός Venue ο Ιππόδρομος Αθηνών και Χορηγός ποτό το METAXA. Ο πίνακας των νικητών και φωτογραφίες από την τελετή απονομής των βραβείων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των βραβείων www.businessitawards.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.