ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στροφή προς τα βίντεο κάνει το Instagram

08:28 - 21 Ιουν 2018 | Τεχνολογία
Στροφή προς τα βίντεο κάνει το Instagram
Την ανάρτηση βίντεο διάρκειας έως μιας ώρας ανακοίνωσε πως θα επιτρέπει το Instagram.

Πρόκειται για μια ριζική αλλαγή που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις καθώς καθιστά τη δημοφιλή πλατφόρμα ανταγωνιστή του YouTube. Η νέα κινητή εφαρμογή IGTV του Instagram θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να «ανεβάζουν» βίντεο μεγάλης διάρκειας, κάτι που θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, σε καλλιτέχνες και άλλες διασημότητες με εκατομμύρια «ακολούθους» να τροφοδοτήσουν το κοινό τους με άφθονο υλικό, ενώ σήμερα τα βιντεοκλίπ τους στο Instagram δεν ξεπερνούν το ένα λεπτό.

Οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να «ανεβάζουν» έως δεκάλεπτα βίντεο, ενώ αυτοί με το μεγαλύτερο 'ακροατήριο' θα δικαιούνται βίντεο έως μιας ώρας. Το IGTV θα λειτουργεί τόσο ως μέρος του Instagram όσο και ως ανεξάρτητη εφαρμογή. Σε πρώτη φάση δεν θα περιλαμβάνει διαφημίσεις, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί τελικά.

Κάθε χρήστης θα έχει πλέον ένα δικό του «κανάλι» στο IGTV, όπως στο YouTube, όπου θα «ανεβάζει» τα βίντεό του. Όποιος έχει λογαριασμό Instagram, αυτομάτως θα αποκτά και «κανάλι» στο IGTV μετά την ανανέωση της εφαρμογής του.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:47 - 21 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.