ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα σκαριά τηλεοπτική σειρά σε παραγωγή... Apple

14:07 - 17 Αυγ 2018 | Τεχνολογία
Στα σκαριά τηλεοπτική σειρά σε παραγωγή... Apple
Τα δικαιώματα για την παραγωγή μιας νέας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο bestsellert του Μιν Τζιν Λί «Pachinko» το οποίο κυκλοφόρησε το 2017, φέρεται να εξασφάλισε η Apple.

Σύμφωνα με το Vanity την τηλεοπτική προσαρμογή του «Pachinko» έχει αναλάβει ο Soo Hugh, ο οποίος θα είναι και ο παραγωγός της σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάγκ έχει εργαστεί στο παρελθόν στο «The Terror», «The Whispers», «Under the Dome» και «The Killing».

Η εν λόγω μεταφορά της μυθιστορήματος στην μικρή οθόνη είναι μόνο μια από τις δώδεκα και πλέον πρωτότυπες τηλεοπτικές παραγωγές, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει στα σκαριά η τεχνολογική εταιρεία. Πολλές δε εξ αυτών βασίζονται σε μυθιστορήματα.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς η Apple θα διανείμει τις τηλεοπτικές της εκπομπές, αλλά όπως φημολογείται η εταιρεία του Κουπερτίνο σκέφτεται να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία βίντεο συνεχούς ροής που ενδεχομένως θα συνδυάζεται με την συνδρομή στο Apple Music αλλά και τον πάγκο με τα ψηφιακά της περιοδικά και ειδήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο από τα τηλεοπτικά προγράμματα της Apple ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2019 ενώ κάποιες από τις σειρές βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας και θα μπορούσαν να αρχίσουν να γυρίζονται πολύ σύντομα.

Τι πραγματεύεται το Pachinko

Το «Pachinko», το οποίο αποτέλεσε ένα από τα βιβλία που διεκδίκησαν το βραβείο λογοτεχνίας στα National Book Awards, καταγράφει τη ζωή τεσσάρων γενεών μιας φτωχής κορεατικής οικογένειας μεταναστών, από όταν εγκαθίστανται στην Ιαπωνία.

Η ιστορία ξεκινάει το 1911 με τη γέννηση της  Sunja, της αγαπημένης κόρης μιας φτωχής πλήν τίμιας κορεατικής οικογένειας. Η απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη της Sunja απειλεί να τους ντροπιάσει όλους. Ωστόσο όταν ο εραστής της την εγκαταλείπει η Sunja βρίσκει τη σωτηρία σε έναν νέο υπουργό υγείας ο οποίος προσφέρεται να την παντρευτεί αν τον ακολουθήσει στην Ιαπωνία.

Παρακολουθώντας την οικογενειακή ζωή τεσσάρων γενεών ο αναγνώστης διαβάζει ένα σαρωτικό έπος εμπλουτισμένο με ιστορικά ψήγματα και κοινωνικοπολιτκές μαρτυρίες.

Μέσα από απελπισμένους αγώνες και σκληρά κερδισμένες νίκες τα μέλη της οικογένειας των μεταναστών παραμένουν έντονα συνδεδεμένα με το παρελθόν απορρίπτοντας τα συνεχή ερωτήματα ταυτότητας που αντιμετωπίζουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.