ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple

08:31 - 13 Σεπ 2018 | Τεχνολογία
Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple
Στο επόμενο στάδιο περνά και το νέο iPhone όπως ανέφερε ο Τιμ Κουκ πριν μας συστήσει το νέο iPhone XS και XS Max το οποίο θα κυκλοφορήσει σε χρυσό ασημένιο και space gray και τα οποία ξεκινούν από $999.

Διαθέτει το πιο ανθεκτικό γυαλί, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αδιάβροχο (IP68) μέχρι τα δύο μέτρα βάθος για τριάντα λεπτά. Η οθόνη του iPhone XS είναι 5,8 ιντσών retina ενώ το μεγαλύτερο έχει 6,5 super retina Οθόνη, έχει δηλαδή 60% μεγαλύτερο δυναμικό εύρος στην οθόνη. Το iPhone των 6,5’’ έχει ανάλυση 2688x1242 και διατηρεί το ίδιο μέγεθος από το προηγούμενο αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, ανέφερε ο Phil Schiller που μας σύστησε τα νέα κινητά.

iphonexsmax

Νέα χαρακτηριστικά

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να χωρίζει την landscape οθόνη που διευκολύνει την επεξεργασία βίντεο. Ο στερεοφωνικός ήχος είναι καλύτερος από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα.

Έχει Face ID και μάλιστα πολύ πιο εξελιγμένο. Σχεδιασμένο με νευρωνικά δίκτυα είναι ασφαλές και δεν κολλάει. Στο iPhone Xs έχει γρηγορότερους αλγόριθμους οπότε αναγνωρίζει πιο γρήγορα το πρόσωπό σας και ξεκλειδώνει ενώ είναι εντελώς ασφαλές.

Το νέο κινητό φορά τον νέο επεξεργαστή τοn πρώτο 7 νανομέτρων επεξεργαστή A12 bionic. Διαθέτει 6πύρηνη CPU και 4πύρηνη GPU (που θα είναι 50% πιο γρήγορη από το Α11) και προσφέρει πολύ περισσότερες εμπειρίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν.

Οι εφαρμογές ανταποκρίνονται έως και 30% γρηγορότερα από πριν. Επιπλέον ο Siri διαθέτει shortcuts που θα σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πιο εύκολα.

Το κινητό διαθέτει φυσικά επαυξημένη πραγματικότητα.

f1536774312 0

Το Apple Watch Series 4

Σύμφωνα με τον Τιμ Κουκ το νέο ρολόι «σας κρατά συνδεδεμένους με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες σας, ακόμα κι αν έχετε αφήσει το τηλέφωνο στο σπίτι και φροντίζει πιο εντατικά για την σωματική σας ευεξία και υγεία».

Όπως ανακοινώθηκε η τέταρτη γενιά ρολογιών της εταιρείας έχει ανασκευάσει τα πάντα και διαθέτει, όπως υπέθεταν οι φήμες ότι έχει κατά 30% μεγαλύτερη οθόνη. «Έχοντας μειώσει τα περιθώρια πετύχαμε 30% μεγαλύτερη οθόνη αλλά με ελάχιστη αύξηση του συνολικού μεγέθους του ρολογιού».

Η Series 4 είναι πιο λεπτή από την προηγούμενη με την οθόνη ωστόσο να είναι κατά 30% μεγαλύτερη. Σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό του UI στον οποίο προχώρησε η Apple μάλιστα το νέο wearable της εταιρείας καταφέρνει να σας έμφανίζει περισσότερες πληροφορίες ταυτόχρονα επί της οθόνης.

apple watch 0

Με τα νέα customizable watch faces που σχεδίασε η Apple οι χρήστες θα έχουν την δυυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικά widgets. Τα ηχεία του είναι κατά 50% δυνατότερα, γεγονός που διευκολύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις και διαθέτει τον ψηφιακό βοηθό Siri.

Πέρα από συσκευή επικοινωνίας όμως το νέο Apple Watch είναι και ένα εργαλείο fitness δίνοντάς σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την υγεία σα. Για παράδειγμα μπορεί να σας ενημερώνει αν έχετε ασυνήθιστο καρδιακό παλμό μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι και την κολπική μαρμαρυγή ενώ διαθέτει και έναν νέο αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ).

Κυκλοφορεί σε ασημένιο χρυσό και γκρι και η τιμή του είναι 399 δολάρια με GPS, 499 δολάρια με 4G ενώ το Apple Watch 3 πέφτει στα 299 δολάρια.

f1536772349

Το νέο iPhone θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο στις 26 Οκτωβρίου

Τελευταία τροποποίηση στις 10:35 - 13 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.