ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον διάδοχο του PlayStation 4 «μαγειρεύει» η Sony

12:44 - 09 Οκτ 2018 | Τεχνολογία
Στα σκαριά βρίσκεται ο διάδοχος του PlayStation 4 από τη Sony καθώς η κουβέντα σχετικά με το αν οι παραδοσιακές κονσόλες έχουν μέλλον ολοένα και εντείνεται.

Την πληροφορία για την νέα κονσόλα την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κενιτσίρο Γιοσίντα στους Financial Times, αν και αρνήθηκε να ονομάσει την μελλοντική κονσόλα της εταιρείας ως το «PlayStation 5». Η τοποθέτηση τους προέδρου της Sony έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία καλείται να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στις προτιμήσεις του κοινού που έχουν οδηγήσει στην θεαματική αύξηση της αγοράς παιχνιδιών για smartphone που έχει φθάσει σε αξία τα 70 δισ. δολάρια.

Στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών κυκλοφορούν φήμες ότι η Sony μπορεί να σχεδιάζει ένα tablet που θα μπορεί να συνδέεται σε πολλαπλές συσκευές καθώς το online streaming των παιχνιδιών γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και η εταιρεία αναζητεί περισσότερες συνέργειες μεταξύ των παιχνιδιών της και του κινηματογραφικού της τμήματος.

Επαγγελματίες της βιομηχανίας παιχνιδιών που γνωρίζουν τα σχέδια της Sony για την μελλοντική της κονσόλα ανέφεραν στους Financial Times ότι σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις δεν σχεδιαζόταν κάποια μεγάλη διαφοροποίηση από το PS4, καθώς η αρχιτεκτονική θα παραμείνει η ίδια.

Σημειώνεται ότι το PlayStation 4 είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα της Sony καθώς από το 2013 που κυκλοφόρησε έχει πουλήσει περισσότερες από 80 εκατομμύρια μονάδες.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.