ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Brexit φέρνει αναταραχές στο Spotify και Netflix των Βρετανών

18:25 - 12 Οκτ 2018 | Τεχνολογία
Το Brexit φέρνει αναταραχές στο Spotify και Netflix των Βρετανών
Το μπλοκάρισμα των λογαριασμών των Βρετανών χρηστών σε Spotify, Netflix και μια σειρά ακόμα πλατφόρμες με υπηρεσίες streaming όταν θα βρίσκονται σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αν η Βρετανία προχωρήσει σε Brexit χωρίς συμφωνία με την ΕΕ, παραδέχθηκε η κυβέρνηση.

Μέχρι στιγμής, οι περιορισμοί «φοριτότητας» δεν δύνανται να ξεχωρίσουν εκείνον που βλέπει μια ταινία στην πλατφόρμα στο σπίτι του στη Βρετανία ή αν βρίσκεται σε διακοπές σε κάποια χώρα από τις υπόλοιπες της Ευρώπης. Οι χρήστες μπορούν να πάνε οπουδήποτε και να απολαμβάνουν τις ταινίες ή την μουσική τους χωρίς πρόβλημα.

Όμως η μη συμφωνία για το Brexit, πιθανότατα θα φέρει αλλαγές στα ζητήματα «φοριτότητας». «Αυτό σημαίνει ότι οι πάροχοι online περιεχομένου ίσως να μην είναι σε θέση να προσφέρουν το περιεχόμενό τους σε Βρετανούς χρήστες υπό τους περιορισμούς της ΕΕ» αναφέρουν έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Independent. «Οι Βρετανοί χρήστες είναι πολύ πιθανόν να δουν διάφορους τέτοιους περιορισμούς στο online περιεχόμενο όταν ταξιδεύουν στην ΕΕ» συνεχίζουν τα ίδια έγγραφα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.