ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Chrome 71 θα προβλέπει κρυφές χρεώσεις από υπόπτους ιστοτόπους

09:00 - 22 Νοε 2018 | Τεχνολογία
Το Chrome 71 θα προβλέπει κρυφές χρεώσεις από υπόπτους ιστοτόπους
Τον Δεκέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρόγραμμα περιήγησης Chrome 71 το οποίο λανσάρεται με ένα πολλά υποσχόμενο χαρακτηριστικό, την πρόβλεψη χρεώσεων από υπόπτους ιστοτόπους.

Συγκεκριμένα το Chrome 71 θα σας προειδοποιεί σχετικά με εκείνους τους υπόπτους ιστότοπους που ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας χρεώσουν χωρίς την πλήρη γνώση ή συγκατάθεσή σας. Τα μέτρα στοχεύουν στις υπηρεσίες χρέωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την Google, εκατομμύρια χρήστες του Chrome βρίσκονται αντιμέτωποι με εκατομμύρια ιστότοπους που παρέχουν ασαφείς ή ανεπαρκείς πληροφορίες συνδρομής κάθε μήνα, όπως για παράδειγμα οι εφαρμογές του Android κλπ, που στην ουσία εξαπατούν τους καταναλωτές και έχει ως αποτέλεσμα να λερώνεται η φήμη του διαδικτύου.

Προκειμένου να μην επισημανθούν οι ιστότοποι ως ύποπτοι που προβαίνουν σε κρυφές χρεώσεις εν αγνοία των καταναλωτών, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι παρέχουν ξεκάθαρους όρους χρεώσεις στους χρήστες του Chrome, σε διαφορετική περίπτωση το αυτοματοποιημένο σύστημα θα τα ταξινομεί ως καταχρηστική συμπεριφορά.

o chrome tha proeidopoiei tous christes ean oi istotopoi tous chreonoun krufa

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.