ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δικό της smartphone που διπλώνει ετοιμάζει η Huawei

18:18 - 27 Νοε 2018 | Τεχνολογία
Το δικό της smartphone που διπλώνει ετοιμάζει η Huawei
Μετά τις Samsung και Apple και η κινεζική Huawei φέρνει ένα νέο smartphone που διπλώνει, προσπαθώντας να κάνει τη διαφορά σε μια υπερκορεσμένη αγορά.

Η νέα συσκευή φαίνεται αρκετά ολοκληρωμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφορούν τα ξένα μέσα η οθόνη της φτάνει στις 8 ίντσες, μεγαλύτερη δηλαδή από την πρόταση της Samsung με τις 7,3 ίντσες η οποία όταν διπλώνει μας δίνει μια συσκευή 5 ιντσών.

Το τηλέφωνο θα είναι έτοιμο να τρέξει και πέμπτης γενιάς δίκτυα (5G). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εταιρεία φαίνεται να πρωτοέδειξε την συσκευή της στην Κορέα κι όχι στην Κίνα, αφού όπως φαίνεται θα είναι η μόνη χώρα που θα έχει έτοιμα 5G δίκτυα με ευρεία κάλυψη στις αρχές του 2019.

Το πάνελ της είναι σε συνεργασία με την ΒΟΕ, η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή για το Huawei Mate 20 Pro. Όσο για το πότε θα παρουσιαστεί το τηλέφωνο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε ένα πρώτο δείγμα στην έκθεση Mobile World Congress του 2019, στη Βαρκελώνη αλλά θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2019.

Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το νέο τηλέφωνο θα παραχθεί σε μικρό αρχικά αριθμό συσκευών αφού χάρη στην σύνθετη τεχνολογία του θα έχει πολύ ανεβασμένη τιμή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.