ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung: Κυκλοφορεί 5G smartphones μέσα στο καλοκαίρι

18:20 - 07 Ιαν 2019 | Τεχνολογία
Samsung: Κυκλοφορεί 5G smartphones μέσα στο καλοκαίρι
Η εταιρεία Sprint επιβεβαίωσε σήμερα τα σχέδια για ένα καινοτόμο smartphone 5G που αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019 από τη Samsung.

Οι πελάτες της Sprint θα είναι μεταξύ των πρώτων στον κόσμο που θα βιώσουν την απίστευτη ταχύτητα, την αξιοπιστία και την κινητικότητα του 5G «Είμαστε υπερήφανοι που η μακρόχρονη σχέση μας με τη Samsung έχει παραδώσει στους πελάτες μας μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας εδώ και χρόνια - και αυτή η παράδοση συνεχίζεται με το 5G», δήλωσε ο Dr. John Saw, Επικεφαλής του τομέα τεχνολογίας της Sprint και συνέχισε ότι «Η Samsung είναι μία από τους βασικούς μας συνεργάτες του δικτύου 5G, τους Massive MIMO παρόχους, οπότε είμαστε ευτυχείς που θα μας δώσουν και ένα από τα πρώτα smartphones της σειράς 5G, θέτοντας απίστευτα γρήγορη συνδεσιμότητα στα χέρια των πελατών μας».

 

Η 5G υπόσχεται νέα επίπεδα καινοτομίας και προόδου για τη σύνδεση των πελατών με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετικά αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2019, η Sprint σχεδιάζει να ξεκινήσει το κινητό της δίκτυο 5G σε εννέα από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας: Ατλάντα, Σικάγο, Ντάλλας, Χιούστον, Κάνσας, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Φοίνιξ και Ουάσινγκτον, με πρόσθετες αγορές που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.