ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «τρολάρισμα» της Apple στους ανταγωνιστές της

21:05 - 07 Ιαν 2019 | Τεχνολογία
Το «τρολάρισμα» της Apple στους ανταγωνιστές της
Αισθητή κάνει την παρουσία της η Apple στην υπαίθρια αγγελία που έχει τοποθετήσει στο πλάι του ξενοδοχείου Marriot στο Λας Βέγκας.

Η υπαίθρια αγγελία δείχνει το περίγραμμα ενός iPhone με το σύνθημα «Ότι συμβαίνει στο iPhone σας παραμένει στο iPhone σας» και στο κάτω μέρος της αφίσας υπάρχει μια διεύθυνση URL που υποδεικνύει τις πολιτικές απορρήτου της Apple.

 

Πρόκειται για ένα μήνυμα με αιχμές στους ανταγωνιστές της Android και συγκεκριμένα για τα κινητά που λειτουργούν με το σύστημα της Google και σχετίζονται με τη διαρροή δεδομένων των χρηστών.

 

Η Apple έχει τονίσει ότι σέβεται την ιδιωτικότητα των πελατών της και μάλιστα όταν το Facebook ήταν στο προσκήνιο για το σκάνδαλο των δεδομένων Cambridge Analytica, ο CEO της Apple Tim Cook, είχε δηλώσει ότι «Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε την προσωπική σας ζωή. Η ιδιωτικότητα για εμάς είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Είναι μια πολιτική ελευθερία».

 

Η διαφήμιση είναι τοποθετημένη δίπλα από ενσωματωμένες διαφημίσεις για το Google, ενώ ακολουθεί μια φωτογραφία με το εικονίδιο της Google και τις λέξεις  "Hey Google", δίπλα στη διαφήμιση της Apple.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.