ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία νέα iPhones «μαγειρεύει» η Apple

13:19 - 11 Ιαν 2019 | Τεχνολογία
Τρία νέα iPhones «μαγειρεύει» η Apple
Τρία νέα μοντέλα iPhone ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό η Apple Inc. το ερχόμενο φθινόπωρo, μεταξύ των οποίων και τον διάδοχο του XR, της φθηνότερης συσκευής που παρουσιάστηκε το 2018 με οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) που δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει ορισμένα νέα στοιχεία στην κάμερα των συσκευών, μεταξύ των οποίων τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος για το ακριβότερο μοντέλο και διπλή κάμερα για τα άλλα δύο μοντέλα, αναφέρουν οι πηγές.

Η κίνηση να διατηρήσει τις οθόνες LCD έρχεται καθώς η Apple αντιμετωπίζει αδύναμες πωλήσεις στο iPhone XR, κάτι που επιβάρυνε τις τελευταίες προβλέψεις για την πορεία των εσόδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι συσκευές LCD βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής για μήνες και το σχέδιο δεν μπορεί να τροποποιηθεί εύκολα, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Για το 2020, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το μοντέλο LCD, αναφέρουν ορισμένες από τις πηγές, κάτι που θα σηματοδοτεί την πλήρη μεταστροφή στις οθόνες οργανικής διόδου εκπομπής φωτός (OLED) για τα iPhones. Οι οθόνες OLED στα μοντέλα XS θεωρείται ότι προσφέρουν καλύτερη αντίθεση απ’ ό,τι οι λιγότερο ακριβές LCD στο XR και σε παλαιότερα μοντέλα όπως τα iPhones 7 και 8.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.