ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple λανσάρει θήκη που λειτουργεί σαν ασύρματος φορτιστής

09:00 - 22 Ιαν 2019 | Τεχνολογία
Η Apple λανσάρει θήκη που λειτουργεί σαν ασύρματος φορτιστής
Η Apple την Παρασκευή ξεκίνησε την πώληση της νέας έξυπνης θήκης μπαταρίας για το iPhone, της iPhone XS Max.

Το εξάρτημα, το οποίο κοστίζει 129 δολάρια, είναι διαθέσιμο τόσο για το μικρότερο iPhone XS, όσο και για το πιο προσιτό iPhone XR.

 

Τα θετικά

 

Η έξυπνη θήκη μπαταριών  της Apple είναι ευεργετική εάν πέφτει γρήγορα η μπαταρία του iPhone σας, ειδικά όταν βρίσκεστε μακριά από μια πρίζα, προφέροντας σχεδόν μία ακόμα ημέρα σε διάρκεια μπαταρίας στο κινητό σας, σύμφωνα με το CNBC.

 

Είναι εύκολη στη χρήση, αφού αρκεί να συνδέσετε το iPhone με τη θήκη και αυτό φορτίζει. Η θήκη μπορεί να επαναφορτιστεί σε έναν φορτιστή κινητού. Συνήθως, συνίσταται ένας φορτιστής υψηλής ισχύος για την ταχύτερη δυνατή φόρτιση.

 

Τα αρνητικά

 

Είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες, όπως η Anker, που πωλούν καλές φορητές μπαταρίες για smartphones.  Αυτές οι εταιρείες είναι φθηνότερες, έχουν περισσότερη ισχύ και μπορούν να επαναφορτίζουν τη μπαταρία του iPhone σας πολλές φορές.

 

Η θήκη της Apple ζυγίζει αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορει΄να μετακινηθεί εύκολα στη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, δεν είναι ανθεκτική στο νερό.

 

Για όσους θέλουν την αξιοπιστία που προσφέρει το όνομα της Apple είναι η ιδανική επιλογή, ωστόσο, για αυτούς που δεν επιθυμούν να ξοδέψουν πολλά, υπάρχουν αντίστοιχες συσκευές σε πολύ οικονομικότερες τιμές, καταλήγει το CNBC.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.