ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tο νέο Netflix έρχεται από την Walt Disney

14:36 - 11 Απρ 2019 | Τεχνολογία
Tο νέο Netflix έρχεται από την Walt Disney
Μια υπηρεσία, αντίστοιχη του Netflix, θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη, η Walt Disney Co.

Η υπηρεσία συνεχούς ροής με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες θα έχει μηνιαία συνδρομή χωρίς διαφημίσεις που ονομάζεται Disney+ και αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Θα περιλαμβάνει, επίσης, προγράμματα από το σύμπαν της Marvel, τον γαλαξία "Star Wars", τον δημιουργό του Toy Story, Pixar, και το κανάλι National Geographic.

Η Disney θα φιλοξενήσει σήμερα αναλυτές της Wall Street στην έδρα της στο Burbank της Καλιφόρνια, για να παρουσιάσει την εφαρμογή Disney+ και να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική των online media.

Ο γίγαντας της ψυχαγωγίας προσπαθεί να μεταμορφωθεί από ένα σταθμό καλωδιακής τηλεόρασης σε έναν ηγέτη των μέσων ροής. Ο CEO, Bob Iger, τον Φεβρουάριο, χαρακτήρισε το streaming τη «No 1 προτεραιότητα» για την εταιρεία.

Η ψηφιακή αυτή ώθηση είναι η άμεση ανταπόκριση τηςστη διακοπή της καλωδιακής υπηρεσίας που έπληξε το αθλητικό της δίκτυο ESPN και άλλα κανάλια και στην άνοδος του Netflix Inc. Η startup της Silicon Valley έχει συγκεντρώσει 139 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως από τότε που ξεκίνησε τη ροή της 12 χρόνια πριν.
Το κόστος της συνδρομής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:38 - 11 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.